Seniorklubben d. 13. februar 23.

Vi besøgte Lokalboligs showroom på søndre havn, hvor Kenn Riel og Nicolai Brikner fortalte om det enorme projekt, ”Søndre Kyst” med over 500 ejerlejligheder, som man er startet på.

Hele herligheden omfatter fem byggerier, hver især navngivet efter skibsfund i området.

 ”Postillionen” som er det første byggeri, er allerede i salg, og i hele byggeriet varierer priserne fra 2,2 mill. til 18 mill, alt efter kvadratmeter, beliggenhed og udstyrsniveau. 

Kenn fortalte at byggeriet udføres i højeste kvalitet og at ”Pension Danmark” står bag, hvilket kan tages som en garanti for, at det gennemføres.

Markedsudviklingen har allerede ført til en prisstigning på 110 mill.kr. og hvis man regner gennemsnitsprisen på lejlighederne til ca. 3,5 mill, vil den samlede salgssum blive omkring 1,75 milliarder.

Der bliver mange faciliteter knyttet til boligkomplekset, og også en del som alle borgere kan drage nytte af.

Af de mange parkeringspladser under byggeriet vil 80 være med elladestandere.

I hver opgang kan man se informationsskærme, ligesom vi så mange eksempler på smarte indretninger i de enkelte lejligheder. Alt sammen synliggjort på store skærme. Virkelig smart måde at informere på.

Et spørgsmål om, hvor man kunne ordne sit nedlagte vildt, kom dog bag på ejendomsmægleren, som ellers kunne svare på det meste.

Han mente også, at kunne love, at der ikke kom yderligere byggeri foran projektet, så man ikke risikerede samme skæbne som det bagvedliggende byggeri, der får panoramaudsigten delvis ødelagt af det aktuelle byggeri.

Tilbage i klubhuset kunne vi byde velkommen til 4 nye medlemmer: Hubertus, Kurt, Steen og Uffe, der havde vidt forskellige tilgang til jagten.

Hundetræning, jagtarrangør, fasanopdræt og nyjæger under uddannelse, var hvad vore nye medlemmer dækker over. VELKOMMEN til dem.

Jeg kan oplyse, at de billeder der følger med referaterne, kan findes, hvis man i hjemmesidens søgefelt skriver ”Galleri”

Mvh

Sten Sjølund

 

Seniorerne skyder katten at tønden den 20 februar.

 

Vi mødes til kaffe og fastelavnsboller kl – 10.00.

 

Kurt og Johannes har en plan – Vi skyder katten af tønden.

 

I skal ikke have gevær og patroner med, men i skal huske høreværn.

 

Det er Peter der vil overraske med frokost kl ca.12.00.

 

Giv besked på tlf. 21244464 hvis du ikke kan komme

 

Hilsen

Leif

Køge-Herfølge Jagtforening