Hundemad/tilbehør

Pris: 280,00
Maintenance
Nutra-Nuggets Maintenance Formula til voksne hunde med normal fysisk aktivitet og udstillings- eller jagthunde i løbet af hvileperioder, er designet til at hjælpe med at opfylde ernæringsmæssige behov, men er medvirkende til at bevare en sund vægt.

Pris: 296,00
Performance
Nutra-Nuggets Performance Formula indeholder den perfekte mængde af næringsmidler til atletiske eller aktive hundes helbred og ydeevne.

Pris: 368,00
Lamb & Rice
Nutra-Nuggets Lamb Meal & Rice Formula er ideel til moderat aktive hunde, der foretrækker smagen af lam, eller som eventuelt er allergiske over for kylling eller majs.

Pris: 316,00
Lite/Senior
Nutra-Nuggets Lite/Senior Dog Formula – ideel til ældre, overvægtige eller inaktive hunde sørger for alle de essentielle næringsmidler, der er nødvendige for at bevare et sundt helbred, men med færre kalorier.

Pris: 344,00
Puppy
Nutra-Nuggets-formel til hvalpe er specifikt designet til at opfylde voksende hvalpes særlige ernæringsmæssige behov, tillige med voksne hunde, der er drægtige eller diegivende.

Pris: 190,00
Maintenance kat
Dette foder, som er formuleret som et komplet og af balanceret produkt, er designet til at fremme det langsigtede helbred for katte med normale til lave aktivitetsniveauer.

Pris: 

Pris: 

Pris: 

Køge-Herfølge Jagtforening