Gourmetaftener
Som noget nyt genopliver vi en gammel aktivitet – Gourmetaftener fredag den 22. februar og fredag den 22. marts begge dage kl. 17.00.
En gourmetaften foregår på den måde, at nogen har en god opskrift på forret, hovedret eller dessert.
Dernæst bliver der gjort nogle indkøb, og så kommer vi til selve aftenen, hvor vi skal tilberede og nyde maden.
Der bliver lavet nogle hold fx forret, bi-ret, hovedret, dessert og borddækning, som man så byder sig ind på – alle skal yde, før man kan nyde.
Da vi er en jagtforening, består hovedretten som regel af noget vildt, men det er dog ikke et must. Vi kan dog røbe, at vi allerede har investeret i et vildsvin.
Arrangementet plejer at koste mellem kr. 100,00 – 150,00 pro person excl. drikkevare. Vi betaler kun for råvarerne.
Det er åbent for alle medlemmer og deres ægtefælle/kæreste.
Tilmelding på liste ophængt på opslagstavlen i klubben efter ”først til mølle” princippet. Max 25 personer.

Køge-Herfølge Jagtforening