(billeder nederst i indlægget)

Søndag d. 1. aug. fik vi fornemt besøg af VKJ fra Lolland. De var sat i stævne i Skalstrup på 100-meterbanen. I alt var vi 16 deltagere til denne dyst med Johannes N. som tovholder.

Efter en solid gang franskbrød og kaffe kom vi i gang med skydningerne. Denne gang gik det ud over en ræveskive, vaskebjørn, gråand, egern og husskade. Som altid blev der skudt på 3 forskellige afstande og i alle gængse skydestillinger.

Hos KHJ kvalificerede Søren L., Knud M., Edvard N. og Johannes N. sig til finaleskydningen om den gamle pokal. I finalen skulle hver skytte med samme skydeprogram afgive 10 skud til et svin, – altså en skive med et vildsvin. På heldig vis løb VKJ af med sejren og dermed også pokal og rødvin. Der var fine træfbilleder på alle svin og dermed også skudt godt af alle skytter i finalen.

Efter oprydning kørte vi til klubhuset i Herfølge. Her havde fam. Vilstrup themselves stået i køkkenet og sørget for en perfekt afslutning på en lang og god dag. Alle fik skudt det, de gerne ville, ligesom der ikke var noget at klage over med bespisning og arrangementet i øvrigt. Det blev nævnt, at denne
venskabsskydningen nu havde stået på gennem 33 år, hvilket vist er en præstation i sig selv i disse tider. Taktikken med periodevis at lade VKJ vinde og dermed stadig holde gejsten, ser således også ud til at virke ! TILLYKKE til VKJ, – ses på Lolland næste år.

Køge-Herfølge Jagtforening